shopping-day

Just nu så ligger jag i soffan & kollar på Grey's Anatomy säsong 2 via en hemsida på nätet. Det funkar faktiskt. Eftersom jag inte har säsong 2 själv så får detta duga. Jag funderar på att köpa några boxar med tv-serier. Kanske ska beställa i veckan.

Innan så hjälpte David & jag mamma att laga Tiramisu. Smarrigt värre imorgon alltså. Imorgon är sista dagen på detta året. Hoppas att det blir en bra avslutning av det. I varje fall så blir det en god efterrätt. Haha.

Idag så var jag och shoppade med O. Vi käkade lunch på Steves och hade det allmänt trevligt. Jag hade stor shopping-lycka också. Jag köpte en kjol, en kofta, ett underlinne, en t-shirt, en halvlångärmade tröja med knappar & ett nagellack. 

Jag är lite lagom onyttig här med mina skumtomtar & nacho rolls, men jag bryr mig inte. Jag får väll vara nyttigare nästa år.

Puss
w

back

Hello everybody. Nu ska jag inte skriva en roman, för jag satt och käkade Ben & Jerrys - Half Baked och kollade på första säsongen Grey's anatomy, vilket jag är mycket sugen på att återgå till. Tänkde bara säga att jag är hemma från två-dagars-trippen till mitt land med the fam, ullan & martin.

Ciao!
w

christmas

Just nu ligger jag i min röda snurrfotölj framför skrivbordet och kollar på grey's anatomy. Hårbollen, också kallad skorpan, attackerar just nu mitt ansikte och gnider sig mot laptopen. Just nu har jag på mig finaste & största tjocktröjan. Prima prima!

Igår var det julafton, en bra julafton. Efter frukosten så fick jag en tv. En tv! Gissa om jag vart förvånad. Haha. Vid lunch så åkte vi till farmor åk åt vår årliga jullunch. Efter det så åkte vi alla hem till oss och kollade på kalle anka. Sen kom tomten med paketen (min lillebror). Jag fick mycket fina paket. Jag fick presentkort, pengar, ljus, badsaker & en mobil. Så jag är superduper nöjd kan man säga!♥

Imorgon blir det shoppa med ylva!
puss
w

passion

Jag har varit lite aktiv sedan senast jag bloggade idag. Är det någon som vet varför alla bakböcker ska vara rödrutiga? Alla italenska kokbäcker får vackra bilder & drinkböcker är också fint klädda i färgglada foton. Men inte de fula kakböckerna. Haha. Intresant samtalsämne!

Hur som hälst så bakade jag en pavlova tårta. Mummsigt värre. En av mina specialare. För mig som älskar maräng är detta perfa. Med grädde, ananas, passionfrukt & hallon på.
Jag gjorde också små bollar av marsipan & doppade i smält marabue choklad. Inte för att de var på tårtan då men.

Medans jag väntade på att pavlovan i ugnen satt jag i köket och kollade på film (i min laptop).

Sen kollade jag på CSI new york & Jeff Dunham med familjen i vardagsrummet. Ni vet Jeff Dunham, han som har Ahmed the dead terrorist? Han är kul. Kollade inte på hela, spelade in resten.

Men nu är jag i desperat behov av min skönhetssömn!
puss ♥
godnatt
w


sick

Jag är fortfarande sjuk. Håller mig undan rosa & de andra städdamerna, haha. Ligger i mammas & pappas säng & kollar på tredje avsnittet i rad av grey's anatomy säsong 3. Perfa sysselsättning när man är en sjuk mes som mig♥

Jag tror att vi ska köpa julgran idag. Fast jag vet inte. Den ska upp imorgon i varje fall.

Jag borde laga lunch snart, jag är inte jätte hungrig dock. Kanske blir någon halvnyttig blandning av Ben & Jerrys och Mat.  Vi får väll se. Men nu ska jag bara ta det lungt en stund till.

puss♥
w

christmas is just around the corner

Hejsan bloggare! Just nu ligger jag nder mitt täcke och kollar på tv & är sjuk. Jag ska inte klaga allt för mycket. Kollar på finalen av Hell's Kitchen. Innan låg jag i mammas & pappas säng och kollade på love actually. Det var inte första gången precis.

Igår så var det glöggfest här i mitt hus. Ylvas, Hannas, Ullans, Erics & Alexs föräldrar (och dom själva såklart) kom. Vi Kompisar hade lilla julafton på mitt rum & bytte julklappar och så.
Ylva sov över♥.



Imorse så var Hanna, Ylva & jag i kyrkan, vi måste gå tio gånger innan lägret i sommar. Jag fattar inte varför jag alltid hamnar snett framför folk som sjunger kul, för det slutar alltid med att vi får sitta där och kämpa för att inte asgarva. Vilket inte känns så passande.

puss♥
w

jullov♥

Just nu sitter jag i min soffa och tar det lungt, jag har jullov nu. Det var efterlängtat!
Igår kväll var det avslutning. Jag va i skolan mella 08.00 -20.00 med  en och en halv timmes paus. eftersom vi skulle repa innan de två avslutningarna. Jag, Hannah & Louise sjöng ju. Jag & Hannah skulle styla Karls & Eriks tomteluvor också, ett hårt jobb ska ni veta!

Första gången vi skulle sjunga (för sexorna & niorna) så gick det dåligt. Andra var roligare & gick mycket bättre. Då var ju klassen där. Tjejerna var jätte söta! Ashti, Josef, Venne & patrick hade fixat sig värsta fint också! Haha, söta! Ullan kom även fast att hon hade varit sjuk, vilket var kul, haha!♥

Efteråt gick Ullan, Ylva, Alex, Hanna, Elin, Eric, Amanda & jag till five tastes och åt pizza och kebab. Alla var på glatt humör och skrek (inte sa) god jul till alla som vi träffade. Haha. Amanda kanske ska sluta i våran klass. Efter det gick Amanda & Eric hem. Sen gick vi andra till Alex innan bussen till Ylva gick.

Ullan tog bussen hem för att hon fortfarande mådde lite dåligt, hoppas att hon kryar på sig!♥
Elin, Ylva, Alex, Hanna & jag hade kul i utehuset innan vi somnade senare inne på ylvas rum. Vi hade kul!

Jag åte sen till farmor & så. David var tydligen med Martin (de är bra kompisar & han bor i lägenheten över farmor) så de kom för bi på fika. Sen gick jag lite på stan & köpte de sista julklapparna.

Bilderna är fotade med ylvas kamera



puss♥
w

Tuesday

Idag var en slappis dag, 3 av 4 lektioner skulle vi kolla på film. Efter skolan så gick jag på stan med O & Ylva och köpte julklappar till Eric & David. Så jag är nog färdig med julklapparna nu!

Jag sprang nyss på våran x-trainer, vilket var ett tag sen. Det kändes skönt att få röra lite på sig. Ska nog springa imorgon också tror jag. Just nu går titanic på tvn men jag ska gå och duscha nu, ska sova sen, är ganska så trött.

Imorgon blir det repa efter skolan, ska ju sjunga på torsdag.
puss
w


sunday

Dagen började vid klockan nio, då jag och david hade ett en-dag-försenat-luciatåg för mamma & pappa. Sen så tog jag bussen till stan och mötte ylva, alex & hanna utanför domkyrkan. vi är tvugna att gå på minst 10 gudstjänster innan konfan lägret i sommar. så idag fick vi första gången överstökad.
Det var lite pinsamt, för jag och ylva började fnissa ett antal gånger, det känndes inte som bäst valda stället att göra det på. ylva skrattade jättemycket åt "Ska jag komma nu? eller ska du vänta på någon annan?..." som prästen sa, hahah. hon är ju proffsig. Vi fikade lite efteråt och testade klänningar & sånt, så det var trevligt.

Idag var sista träningen denna terminen. madde kollade på för hon kunde inte träna, hon hade massor av blåmärken av hennes susp ifrån gårdagens gradering, vilket va ett dåligt pass att lämna mig ensam på, för vi skulle lära oss kast (vilket jag iofs redan kan). haha.

puss


And you'd see me waiting for you on the corner of the street

Igår så var det sportdag i campus hallen, vilket var roligt. först hade vi gympa, man skulle göra massa konstiga rörelser, skrattade asmycket, man kände sig jättetöntig.
Jag spelade innebandy, jag spelade så gott jag kunde, men vi förlorade två av tre matcher iaf.. hahah.
På kvällen hade martin, david & jag snöbollskrig, jag tryckde ner david i snön och sen skulle han hämnas, men råkade kasta in en snöboll i hallen istället, haha.

Idag så vaknade jag upp med träningsverk i benen när klockan ringde, jag hade satt den på ringning eftersom jag skulle upp, för att åka till dojon och gradera. graderingen började lite sisådär halvbra, men sen vart det mycket bättre & jag och madde tog våra nya bälten! sen vart jag kastad av sex personer, och redan innan det kände jag mig mörbultad. haha.
Eric bor i ryd, så han hade när till min träning, så han kom och kollade.
Sen glömde jag mobilen i dojon, så mamma & jag vart tvugna att åka tillbaka och hämta den.

Jag har hållt på att redigera massor av bilder till mammas & pappas fotoalbum. Vi har nästan ingen färgf i patronerna just nu, så jag kan tyvärr inte skriva ut några bilder än.

Ikväll blir det julfest hos oss för hjärtavdelningen på sjukan (mammas & pappas jobb).

här är tre av bilderna

sicilien<3


adde kastar mig efter graderingen.

jag och madde,

puss
w

sleepy

Hejsan allihopa, jag har inte skrivit något å över en vecka, jag vet. Jag har varit lite lat.

Idag så var det luciatåg i skolan. mycket levande ljus kan man påstå. på eftermiddagen hade vi sexualkunskap, så killarna var överlyckliga. efter skolan så gick ullan, ylva, hanna, alex & jag till steves. varm choklad med grädde. mysigt hade vi det i varje fall. sen så gick jag med madde till budo & fitness och köpte saker till vår gradering. sen köpte vi julklappar. har äntligen hittat något till alex & köpt färdigt till ullan & pappa.

Imorgon är det sportdag i campushallen. jag valde innebandy som sport, så det ska någ bli kul. Men just nu ska jag nog lägga mig och läsa i somewhere in between av ruth gilligan.

puss
w


burr, it's cold in here

hejsan allihop! just nu så ligger jag och fryser under täcket. inte speciellt mysigt... är inte på så jätte bra humör, ska dock inte klaga allt för mycket, får skylla mig själv.

idag så köpte jag mina första julklappar. ett fotaalbum till mamma & pappa som jag ska klistra in lite bilder och så i. jag köpte också paket till ullan. jag var på stan med ylva och så.

bilder från idag.
kommer nog att önska mig den lila tröja i julklapp:p.

igår så var det bio med skolan. helt ok. efter bion så skulle vi springa hem till alex, och jag rammlade. hehe. då me ar jag verkligen pladask. det gjorde ont. och det var riktigt pinsamt. men komískt:p
så här såg mina brallor ut sen:

jag bakade pepparkakor & lussebullar med.


puss

w


RSS 2.0