weekend

I fredags så var jag med eric & ylva i klockrike. vi såg på film och slappade, så det var mysigt. eric åkte hem vid elva och jag ock ylva sov där (hon bor ju i det huset, så, det är ganska så självklart). jag och eric vart halvt uppätna av hennes två hästar som vi skulle flytta in innan vi skulle lägga oss. hahah.

Igår kväll så gick jag och familjen hem till tödtarna och käkade, det var trevligt. jag och sara kollade på film också, fast jag var ganska så småtrött. men det var kul som alltid.

Just nu så ser jag om en av mina favvo filmer. imorse när jag vaknade hade mamma bakat lussebullar & pepparkakor, så det vart en moff-frukost. jag tänkte börja köpa julklappar snart, så jag kom på att jag är tvungenn att göra en önske lista också, till familjen, så vi får väll se hur det går.
ska träna i eftermiddag också, måste llägga alla teknikers namn på hjärnan, för det är bara två veckor kvar till graderingen. hoppas att det går bra...

puss
w


pratsamma hanna

chattar med ullan just nu, hon var inte i skolan idag, hon var sjuk. eller om hon var "sjuk", jag vet inte, det är lite svårt att veta med henne, haha!♥ hon skickade länk till stället där vi ska bo i italenska alperna, ser sött ut:)! ska bli super kul att åka med familjen aschan och åka skidor i februari!

(18:55) Aschan: vi får väl se ja varnade pappa för att du kunde va väldigt pratsam ibland
(18:56) w: `hahah det är bra! vad sa han då?...
(18:56) Aschan: han gillar sociala barn men Addo stönade... ett irreterat stön asså, inget annat
(18:57) Aschan:  hahah
(18:57) w: hahahhaha!
(18:57) w: ska bli kul och se vad han tycker efter resan. om han har överlevt. haha
(18:58) Aschan: jaa... du Addo kan ju dela rum
(18:59) w: hahahahhaha. ellerhur. då är han stendöd. jag slutar ju aldig att prata! inte äns när jag sover....
(18:59) Aschan:  hahhaha
(18:59) Aschan: det slutar väl med att han tar in på motell

imorgon är det frdag, vilket är superskönt. nu är matteproven färdiga. jag hann typ inte fördigt idag, de var värska komplicerade sakerna, och vi hade inte speciellt mycket tid på oss, så.. vi får väll se. kollade på school soft nyss. fick MVG på min svenska novell, så jag är nöjd!
musik imorgon, kul! om vi ska göra som förra veckan (2 sjöng, 1 spelade trummor & 2 på piano - sen så kör man laget runt) så ska jag och hanna sjunga tror jag, hade askul när vi gjorde det förra veckan. jag kan ju då avslöja att när jag skulle spela trummer så gick det åt skogen. hahha. det gick bättre att sjunga, lite stelt först, stod ju med eric på sen framför 2 miccar på secen när hela klassen kollade, och låt mig säga såhär, jag sjöng, eric viskade. hahah.

ska dra nu!
puss
w

*ring ring*

mamma kom nyss upp och frågade om jag saknade min mobil... jag vart lite halvt förvirrade och fattade nada. sen sa hon att de hade ringt från gina och sa att jag hade glömt min mobil där. interligent! gah! typiskt mig!

hade g-delen av matte provet idag, det gick ganska bra tror jag! plus att vi hade turkey som vikarie igen. hahah. kul. kommer nog gå åt skigen imorgon dock. blä säger jag bara. den andra guppen kunda massa som inte vi hade lärt oss. buhu. menmen. var på art surgeryn med. jag, ylva, oscarsson, eric, kalle, hannah, louise & partick var där och fixade med våra masker som vi har gjort, målade och så, så ska bara fin puttsa nästa vecka.
glömde ta hem franska läxan också, smart som man är. så får fixa med den imorgon i skolan.

puss
w

traveling

idag har varit en vanlig dag. ylva hängde med mig hem efter skolan. vi larvade oss lite och så. det vanliga. har pluggat matte också, för vi har g-delen av provet imorgon. hoppas att det går bra, har ingen aning faktiskt... vi ska få tillbaka våra svenska noveller också. hoppas att hon gillade den.

malta resan blir nog av trots allt. så det blir malta i maj med ylva, alex & en massa andra. låter kul! blir mycket resa nästa år. italien (alperna) i februari med ullan och hennes familj, resa i april med familjen (vi skulle till alperna & sen till rom först, men vi tänkte nog åka till något varmt ställe istället), malta med lindfors & konfan lägret i brevik (om nu det räknas som att resa...). så jag hoppas att 2009 blir ett trevligt år.

puss
w

plugg. eller inte.

just nu ligger jag i sängen och slappar, lyssnar på musik. är ganska så seg just nu. borde plugga matte just nu, för vi har end of term test på onsdag & torsdag, men jag har ingen aning om hur jag ska plugga till det:(.

läste ut breaking dawn idag. så har inget att göra just nu. haha. ska skriva ut lite fakta om dödsstraff också, för jag ska skriva en artikel om det på svenskan. chattar lite med sötnöten ylva också:).

måste sticka och dricka glögg nu, hade tänkt skriva längre idag, men tydligen så ändrade pappa just min planer:p

puss
w

så sjukt het!

idag var jag med ullan på twilight filmen (jag vet det var 15 års gräns, menmen, haha). vi har ju nördat oss igenom till sista boken. jag kan bara säga att Robert Pattinson som spelar Edward Cullen är sjukt snygg! hahha, jag och ullan satt där och vart helt förälskade, i filmen. haha. och i honom såklart! (mer än vad vi var ifrån boken, hahahhaha). jag vet att jag beter mig som största nörden just nu. men det är faktsikt ganska kul! sitter här med största flinet på läpparna, så himmla heeeeet asså! det är sjukt. ska ringa ullan sen tror jag:).
fick skjuts av ullans mamma hem nyss, så kom hem för ca 10 minuter sen.

gorgeous, isn't he?

puss
w

ovan molnen

sorry för den dåliga uppdateringen. har varit ganska så upptagen om man säger så:).

igår var det studiedag. var på ming med pappa och käkade lunch buffé, gott. sen åkte jag hem och badade och så, sen så kom hanna & ylva, och vi fixade oss. sen stack vi till stan och mötte aschan på steves, sen komalex dit & vi käkade, lovely som valigt. sen vart det Magnus Betnér, askul!

Idag har det varit en vanlig dag, efter skolan så har jag renskirvit färdigt min novel till svenskan Ovan molnen på datorn, hoppas hon blir nöjd! ska plugga matte i helgen, ska ha end of term test i matte två gånger nästa vecka (G-delen & VG- & MVG-delen), hoppas att det går bra!

Imorgon blir det bio med Aschan, ska bli jätte kul! sett fram emot det:).

pusshej
w

förkyld

hejsan allihopa. just nu känner jag mig lagom hygenisk. är as täpt i näsan & är ganska så trött om man säger så. ha pluggat franska hela dagen sen jag kom hem nästan.

vi hade teoriprov på gympan idag. jag tror att det gick hyffsat så bra! josef smartot fuskade med att ha sina papper uppe, så han var diskad. hahah. jag lovar att jag kommer att sitta & snörva asmycket imorgon på povet, när man inte kan snyta sig, precis som förra gången vi hade franska prov. det kanske är ett sammanband?  allergisk mot franska prov?

på onsdag är det studiedag, nice! jag, ylva,ullan, alex, hanna & nadja ska på betnér. trevligt. så jag missar min träning, vilket kanske är bra med tanke på hur snörvlig jag är. ska nog byta om (från mjukiskläder) till pjamas nu, sen läsa lite och sova.

puss
w

pluggisdag

igår var jag på donken med eric, vi va lite med patrick innan och så:). trevligt. sen vart det taco och film med familjen. vi såg the sum of all fears. bra var det:).

idag så måste jag plugga mucho. inte kul alls! så det blir väll minst en timme plugging till franska provet (jag suger på franska) & minst en halv timme till gympa teori provet om stress. komiskt.  hade nog tänkt klämma in lite läsning ur eclipse också.

mamma & pappa ska ner på stan, så de ska hämta ut biobiljetterna till twilight åt mig och ullan. vi ska gå på den nästa fredag, det ska bli riktigt kul! har ju läst böckerna i serien (är p bok 3 av 4), så jag är nyfiken. har sett trailern, och det är åtminstonde bra♥.


lyssnar på summer boy - Lady GaGa just nu, bra! har skivan..:)

bra låt, ingen musikvidio till dock

puss
w

twilight

har lite ont i hallsen och är astäppt i näsan, men lyckades ändå scora en 9:a på beep-testet (för er som vet vad de är). har läst i flera timmar nu (jag vet att jag kan bli lite överdriven när jag har en bra bok i handen..) just nu så målar jag naglarana i färgen jam från nivea beauté. måste återgå till boken nu, annars smäller jag av.
sov gott allesammans!
puss
w

klumpigt

kom hem från träningen för ett tag sen. vi hade inga mattor i dojon & vi skulle träna i vanliga kläder. för er som inte behöver, öva inte på att falla på betonggolv. det är inte speciellt skönt. slog mig en del. fast det vart kul ändå.

när jag kom hem och slog på tvn så kom jag på att jag hade glömt att spela in grey's anatomy - igen. eftersom min tv inte går att spela in på just nu, och davids int eär ikopplad & mamma vill spela in oskylldigt dömd på onsdagarna (jag tränar då, så kommer hem klockan tio, då grey's anatomy slutar) då grey's egentilgen går så skulle jag spelat in det idag när jag tränade. men jag såg i varje fall halva!:)

det är askallt i mitt rum just nu. så jag ligger under täcket (halvt, jag gömmer mig inte!) och lyssnar på musik. mysigt, fast lite småtråkigt tyvärr.

puss♥
w

farsdag

hejsan bloggen. har just kollat på lite gossip girl, det är bra tycker jag. ska träna lite senare idag. jag är trött, men träning är väll nyttigt anntar jag. imorgon blir det beep-test, helt hemskt! jag är astrött och täpt i näsan, det känns ju lyckat.
imorse vart det scones. mums. pappa fick en halsduk & en skjorta från boomerang, så ha vart glad.




















ha en bra dag.
puss
w

sweet dreams

ska sova nu hade jag tänkt. är trött. ska ju gå upp och fixa frukost på sängen imorgon, för det är ju fars dag.
godnatt.
puss
w

mys

käkade lite peppakakor nyss, och drack glögg. käkade skumtomtar som hade varit i micron också. mummisgt värre. juligt värre kanske man borde säga. jag skulle knäcka pepparkakan och den vart som den på bilden. hahah. just my luck!

slappar i sängen just nu. hade nog tänkt börja läsa boken twilight av stephenie meyer som jag fick av pappa när kom hem ifrån bryssel igår snart. fick nästa boken i serien också (new moon). hoppas att de e bra!♥ 

ikväll blire potatisgratäng (super god!) och så. det blir väll lite att slappa (då med) och så:).
just nu så chattar jag lite i brist på annat
puss
w

slapp dag

igår dagen var mycket rolig. det var halloween party på skolan, jag vet låter ju skit kul, eller inte. men hur som helst var vi (ullan,ylvan, eric, hanna &alex) hos alex innen och gjorde oss iording, Ullan vart supersöta prinsessan, ylva vart coolaste rockbruden, alex art snyggaste djävulen, hanna vart skönsate fjortisen, eric vart roligaste clownen & jag vart skateare eller nått liknande:)
jag hade lånat davves skatepjuk & kepa, alex baggy jeans & hade på mig min tröja. innan hade vi också lite allsång:). kul!

våran korridor var omgjord till skräck korrioren, så det var skummaste typen som stod och glodde på oss när vi tog våra saker ur skåpen. scay!
det var disco i gympa salen, det var faktiskt kul, så vi dansade ganska så mycket om man säger så!

sen åkte alex, hanna, ylva, eric & jag hem till mig och käkade pizza, tsatsik & massa, sen vart The Eye (trodde det var en sträckfilm? jag vet inte riktigt vad det var, men ska inte säga så mycket, vart rädd på vissa ställen även om den inte var så scary..:p), massa godis & chips. alex somnade. i mitten av filmen så stack eric. sen vart det sova. vi vaknade 20 i 11 & käkade brunch. sen stack alex.
hanna &ylva stack vi klockan ett, sen dessa har jag mest slappat & badat, läst & så:). ganska så skönt. för jag är ganska så seg:).















bild från alex kamera. 


hanna, ullan & ylva - foto från alex kamera

jag, eric, johan, patrick & henke. alex fotar.

alex, från alex kamera:)                                                    jag & hanna . hanna fotar.

ylva skickar lite mer bilder senare:)

puss♥ 
w

tv kväll

idag var det skola som vanligt. efteråt vart det h&m, sen så gick jag på stan med mamma & david till boomerang) för att köpa pappa en farsda present. jag fick en tröja med, en börklå koft, riktigt fín!

sen åkte vi och lämnade david på träningen, så fortsatte mamma & jag till ikea för att hämta davids skrivbord & ica maxi för att handla mat (och godis tills imorgon då the gang is coming over). vi lagade taco & såg på en inspelning av oskyldigt dömd. trevligt. familje mys:), fast pappa är i bryssel just nu.

min bok ligger brevid mig och längtar efter att bli läst, så måste pysa!
puss
w


duscha

kom just hem från träningen. jag och madde var klantiga som vanligt. träningen började med att hon knäade mig i pannan. ont, hahah. det var mycket slag, sparakar, ovh kniv & dolk tekniker. Intresting, I know.  den drog över 10 min, så vi slutade tjudo i tio. ganska så segt.
skolan var sanska mycket som vanligt, efteråt vart det stan med hanna & ullan, vi gick till h&m och mobbade kläder. som vanligt. väldigt roligt. det tycket speciellt hanna. det kom några utanför våran provhytt straxt efter att ullan hade stuckit till sin buss och sa  'vilken gullig töja! du är jätte söt i den!' gissa vad hanna gjorde då? hon började såklart säga ashögt, så att de hörde, vilket va meningen 'jag veeet! jag är bara så söt, sötare än dig! jätte jätte söt!'. pinsamt!  så höll hon på med alla som snackade precis utanför våran dörr. fast ganska kul:)
efter det vart det ikea med mamma & david. tog lång tid, och jag var verkligen astrött. fast jag gillar ikea, så det va okej:). Gissa vem jag såg där? Mr Turkey & hans flickvän kom gående i mjukiskläder och höll händer, scary;). som sagt var jag asträtt men tröttheten gickbort på träningen, men nu börjar den komma tillbaka, så måste gitta till duschen!
sov sött!
puss
w

dålig uppdatering

jag vet att min uppdatering inte ar varit den bästaa senaste dagarna, men jag måste tyvvär lägga mig nu.
skriv senare, godnatt
puss
w

home sweet home♥


igår hade jag skörst turen, vi skulle luncha på macdonalds (jag vet), jag kom in i pjamasbrallor (som jag snabbt bytte mot kvällens kjol på toan) och helt osminkad och sårig i facet, och det va sötaste killen där, haha. just my luck asså. sen vart det fest hos britta. trevligt, satt vi "ungdoms-bordet" med mimmi och hennes kille jesper (som är båda typ 30) och en som heter håkan, så det var riktigt ungdomligt;), men kul:).
kom hem från smögen idag, sen vart det träning. jag var 100% säker på att det var idag som vi skulle komma i vanliga kläder, men inte då. självklart så hade de ändrat det, v
ia maillistan - som jag inte är med på - så jag fick träna i tajta jeans & så. lite pinsamt, hahah. men jag var inte ensam som tur va!:)






















sitter och käkar lite Häagen Daaz Cookies and cream glass, mummsigt!

mina tofflor måste man ju ha på sig med:). sköna är dom!



























bokyllan kom upp idag, och ny lakan i sängen, fint tycker jag♥                                                                                    



on the road

Igår vart de cupan med o, ylvs, johan & henke. trevligt. innan tog jag och ylva bussen till stan och köpte godis & skulle ta bussen vidare till o. det stod 3 bussar där. den längst fram stod det 3 Ryd på, men när den började rulla såg vi att det stod 2 Lambohov på den. såklart började vi springa mot nästa station, eftersom det var svingt kallt och vi ville på bussen. men då tappade vi pengar och en mp3, så såklart hann vi inte. så det vart en iskall promenad till hagaberg (till o) istället.
Sen vart det mys med nellie & massa godis. Make up artist walle gjorde sitt jobb, sen vart det donken vid ryds rondellen. vart hämtade lite tidare från cupan för jag var så sjukt trött. jag slocknade direkt när jag kom hem.
Nu sitter jag i bilen på väg till brittas fest. jobbade med kemi prjoektet i 17 mil. jippie. nu lägger datorn av snart,.
puss♥
w


RSS 2.0