snow

just nu sitter jag och ylva och tittar på scary movie3 (okey, inte just nu, men ni fattar), men min dator får seeriösa överhättnings problem, så just nu så passar jag på att skriva. vi har sett på mamma mia, och varit på ekkällan ock käkat pizza och vi har lyssnat på musik och tänt lite ljus här i mitt rum vilket är vit randigt av spackel och har in papprat golv, beautiful.

idag kom första snön. ylva och jag fick för oss att vi skulle gå på en promenad just då. smart val. vi kom hem tyngblöta och iskalla. jag hade nästan förfrusit kinderna och låren. kändes hyffsat miffat.

nu ska jag bara låna ut min laptop till ylva i fem minuter.

puss

extrem home makeover

idag gick jag upp klockan åtta. då var rivningen igång. efter det så häll jag och min bror på i minst en timme att fixa lampan. sen stack han och lämnade mig & pappa som fick fixa det sista. men nu står lampan och blinkar som en galning, så det blir nog att öppna den igen. jippie!;p
jag har också damsugit & moppat golvet och tagit bort fönstermålingar från davids gammla fönster. städproffs är man!
just nu så slappar jag i sängen med musik på och kelar med lillkatten♥


väggen åkte ut genom fönstret

sorry eric, men jag älskar den här delen av min (förra) vägg♥



rummet är ganska tomt just nu då.
blirr nog bättre med lite ny färg & möbler.
lite svårt att få en uppfattning av storleken:).
en del av davves saker står kvar i ena hörnet.
här är iaf min säng (likadan som innan) och krongel lampan.

puss♥
w


händiga hanna

hela mitt rum ser väldigt tomt ut. landet tv:n, och halva skrivbordet är kvar, och sängen då. jag har varit ganska händig idag, skruvat ner lampor och hyllor, flyttat ut hyllor och massa:).
har kollat lite på desparate house wifes. men nu ska jag göra mig iordning, för imorgon blire upp i gryningen (straxt efter 7)! sen blire sova:).
godnatt folket:D.
puss♥
w


jag på bordet och skruvar ner lampan.
händigt värre!

ikea♥

hejsan bloggen. idag så var jag med pappa på ikea och inhandlade stuffs till mitt rum:). bilderna nedan är på lite av det vi köpte:). det blev också ett skrivbord (i glas som det står kärlek på i massa olika språk), en röd snurrstol och like lakan. småsakerna köper vi när vi köper lillens möbler, vilket borde bli snart. väggen mellan mitt och lillens rum ska rivas imorgon eftersom kaklet som de skulle lagts i hans badrum hade skickats til fel ställe så vart det lite ändringar i planeringen.
jag vet inte vad det är med mig, men jag har blivit astrött varje eftermiddag på lovet. hur som hälst så är jag lite slö. men jag packade har ivarje fall hunnit med ikea & att packa ihop mitt rum idag. slet faktiskt i två timmar på att packa ihop det mästa. det är bara lite kvar. sängen ska stå kvar, men annars ska sakerna bort.
pratade lite med alex på telefonen idag - mysigt! hon kommer hem från Singapore på fredag, jippie!
men nu måste jag kila och fixa resten av sakerna. ha det super!
puss♥
w

tv möbel. fin tycker jag:)

brunsvart byrå. ser lite mörkare ut på bild.

gullig lampa va?♥

white lions

Klockan 4 träffade jag gullungarna ylva, ullan & hanna på stan. Vi gick och köpte ulllan en LHC halsduk på team sportia. sen gick vi till Steve's. så gott asså:D.
sen gick vi ner till stångån. vi gick till mini stranden vid scandic och larvade oss. mucho grande kulo:D.
sen så stack hanna hem och ullan, ylva & jag mötte eric vid cloetta center. vi gick på LHC - HV71 matchen. kul. vi spanade in stefan liv som stod i båset i en gullig blå mössa:). hahah. vi hejar på lhc, men liv hejar vi lite på i smyg:D.
fast vi vart sura när lhc förlorade i sudden death. vi hade ju skrikit så vi fick ontt i halsen:p.
när jag kom hem så packade jag ner lite böcker ifrån min bokhylla.
men nu ska jag duscha.
puss♥
w


ylva, ullan & jag i våra fina halsdukar


mina älskade kycklingspett med klyftpotatis, tsatsiki & curry dipp♥
lovely!


ullan, hanna & ylva


steve's ♥


ullan, jag & ylva. hanna fotar♥


bild ifrån stranden:)


bild på bryggan:)


matchen:)
prima platser på andra raden snett bakom målet:)


kolla in tjuvfotona av liv:O.
ullans guy asså!:p
för ni som inte vet så är det han i blå mössa:).

ylva ska skicka lite bilder, så det kanske kommer fler sen!:)

kurr kurr

Salut! ligger och slappar på sängen här på landet. vi ska käka snart, mummans, huuuungrig. fabian, lena och håkan åkte för ett tag sen. jag hjälpte mamma, pappa & lillen att röja lite här. de ska måla lite inne i vardagsrummet, så vi vart tvugna att packa ner allt från väggarna och så.
när jag kommer hem så måste jag packa ihop alla mina saker i mitt rum. väggen ska ner på onsdag. så det är mycket att fixa med;p. ikväll blir det hockey med ylva, ullan& eric  (LHC -HV71)!:D
rummet blir kaffelate färgat, lägger upp bilder när det är färdigt!
au revoir
puss♥
w

mys

Hejsan bloggen. lika trött som igår kväll. har just sett på mamma mia (min andra gång) med mamma, pappa, davve, lena, håkan & fabian. vi käkade pizza också, gott! Idag så åkte pappa & jag till stan (ifrån landet då) och jag gick på min träning. jag är skit klumpig asså (fråga alla på njujutsun - de kan intyga det)!
just nu tänkte jag ta ur linserna, slänga på mig pjamasen, lägga mig i sängen och läsa i cosmopolitan
sweet dreams
puss
w

snark

jag är så trött just nu. håller på att avlida:p. jag är som en zombie. och ingen gillar väll en zombie? så jag måste lägga mig nu. fabian, håkan & lena kom hit (till mitt land) ifrån böteborg idag. men skriver mer någon annan dag.
lyssnar på lite nya skivor just nu:)
That my heart is in two different places
I got you in my life and I wanna do right
But it's hard to let it go
-usher är bra i think:). lady gagas skiva med!:)
sweet dreams!<3
puss
w

<3

Jag gillar fredagar. även om vi slutar kvart över 3 så är schemat ganska soft:). inget språk eller matte (jag tycker matte kan va kul, men jobbigt ibland). på engelska spelade vi upp pjöser, askul, värsta flummigt!:D. på svenskan fick vi veta att Mallorca resan är inställt. skit också! jag hade verkligen sett fram emot den:(.
lunchen va kul:). taco buffé:). på musiken fick ett hyffsat komplicerat stycke musik & vi skulle ta reda på vilka akord som spelades i en tackt, sen fick vi dirigera, ganska kul:). sen va de no - dubbel timma- och vi fortsatte med våra projekt. jag kommer att behöva sitta och jobba med det kanska mycket nu på lovet eftersom det är due tuesday. (vi har ett hyffsat svår projekt just nu. vi har ju typ gymnsaie no. på engelska dessutom).
när vi slutat satte vi oss i korridoren (ylvs, hanna, hannah, patrick, louise & jag) och så lyssnade vi på musik & larvade oss medans vi väntade på ullan:).
vi satte oss utanför bibblan & väntade på ylvs pappa som skulle hämta henne, hanna & eric, som skulle hem till ylva ikväll. vi vart hundvakt till en hund som hette stella medans ägaren gick in på bibblan. söt!:)
ullan & jag satt på mcd i 1½ timma:). riktigt kul asså!

ylva, patrick & jag i korridoren, allsång;p

Torsdag
bilder:


picknick<3
de gick inte att vända på bilderna :o

lunchen<3

Onsdag
vi skar ock fixade med våra masker på bilden, kul! jag suger på det, men ändå:D. alla var lite vita & så i fejjan sem då, men ändå:D. vi spelade massa franska spel på franska, jag måste bara säga att jag ägde fett asså. eller inte;). ingen movies idag, så man slutade tidigare:D.

bild tagen av hanna oscarsson:D

puss. w

fettishdag♥

just nu så duschar hannah, så nu är perfa timing att blogga:p.
idag har varit en trevlig dag:). vi hade vikarie på so:n (vi har första lektion so & sista lektion so) - roligt! alla har ju lite barnslig humor, så patrick & ashti låssades va varandra & så. jag och ylvs den söta var färdiga först så vi fick köra hänga gubben, kul! eftersom han var ifrån cypern (typ mer hälften av våra lärare är utlänska) så hade vi det på engelska (vi har hälften av lektionerna på engelska också). emilia hade skönsate kommentaren! "so you are a turkey?" (med lite extra swedish accent). hahah. de skrattade jag & ylva mycket åt! på hänga gubben larvade vi oss, vilken nyhet, som vi brukar.
efter skolan tog patrick och vi kalles nycklar som gisslan. sen snodde han min mobil! han och patrick sprang in på killtoan och försökte låsa in sig, men jag sprang in efter dom, så de han inte låsa (jag kan säga att stefan i c glodde lite konstigt på mig när jag kom inrusande...). sen så hade kalle & patrick lite krig i löven. sen fick vi & hannah och köpte min efterlängtade väska. hannah & jag tog bussen till mig & såg färdigt på finding neverland och käkade massa kex och sånt. sen blev vi iväg skickade till ica av mami, som tyckte att vi skulle köpa godis till oss - vilket vi gjorde. sen vart det pizza. så nu känner man sig super nyttig asså! men jag orkar inte bry mig:p
saknar min söta alex! lyllon är på väg till singapore! jag skulle med i väska dåmen:). synd att hon är borta nu på lovet:(. hoppas att hon inte kommer hem allt för brun & snygg bara;) - nejdå:)<3
när hannah kommer ut från duschen ska vi se klart grease och käka godis - fettish!:D
ska skynda mig att göra färdigt svenskan nu! (lägger upp bilder & sånt imorgon!:))
puss
w♥

alex<3

zZZz

har just gjort mig i ording, ska käka frulle nudå:). skriver mer om dagarna imorgon! school calls...;p
hare super allihoppa!
puss
w


de gick inte att vrida på:(

onsdag

Idag har varit en rolig dag!:). vi hade hejdå picknick i alex lägenhet för att hon ska till singapore! kommer att sakna henne:(! hannah sitter brevid mig och tjuvkikar på vad jag skriver - som sagt ska hon bo här i två dygn:P. david kommer att bli rädd!
kan inte skriva så mket nu, så ciao!
puss
w♥

ensam hemma ♥

Har kollat på 3 avsnitt av Desperate Housewives nu på eftermiddagen. Har inte haft så mycket att göra. Men de är ganska så skönt att bara kunna slappa lite:). Även om jag har haft lite väl mycket fridit att slösa bort på senare tid:p.  Just nu kollar jag på 2 ½ men. Trevligt!
Ingen är hemma just nu - mer än jag då. Mamma & Pappa ska nog komma hem snart, sen blir det mat:).
Imorgon så ska vi fortsätta med gipsmakerna på bilden. Vi ska  fixa formen och måla:). Kul:D!
Hannah U ska sova hos mig imorgon kväll & på torsdag kväll när hennes mamma, pappa & syster är i Italien. Trevligt!:).
Puss
w♥


donken

Skolan började med att patrick slängde vennes sko i soptunnan, sen fick vi översätta nån skittext om vatten på franskan, sen på matten fick crille halvt styk av johan:p. sista lektionen (dubbeltimme i svenska) fick vi se på nån norsk film om en 50 årig man som inte hade någon tjej och bodde med sin mamma - udda.
efter skolan vart de McD med hanna, alex & patrick:).
puss
w

hanna på åhléns :D
kär och galen - det är hanna det!:D<3

breakfast

skönhetssömn, jo jag tackar. jag vaknade helt skrynklig (efter lakana - jag har inte åldrats så mycket!) och hade ett stort handavtryck på min mage efter att ha sovit på den. sen gjorde jag mig i ordning & käkade frukost (macka & youghurt med cocopops:D). nu borstar jag tänderna, jag tror att david & pappa väntar på mig där nnera så jag sticker nu.
puss
w

skönhetssömn

kollade på the devils own (en fiende ibland oss) med mamma, pappa & david nyss. & käkade glass... nyttigaste är jag!
idag har vart en trevlig dag:). just nu så är jag inne på msn & chattar med några (wow, intresting).
jag är trött. ögon bränner på mig:P. jag är verkligen i desperat behov av min skönhetssömn, haha.
puss
w

måndag

Hejsan bloggen, jag kom nyss hem ifrån hän:). Jag lagade hemgjorde choklad och hon visspade grädden - sen kollade vi på top model 6 & that's the 70's show - mysigt!
precis efter skolan gick jag hem till alex och letade efter mina newbody försäljnings papper (vi måste typ sälja för att kunna åka på klassresa nästa år), hon sa att hon hade letat i hela lägenheten, men de låg direkt innanför dörren. tur för mig - tror seriöst att jag hade legat risigt till annars (mamma kan vara ganska läskig...).
Skolan var ganska soft. som sagt så var det International Week (engelska skolan har lite fuffens för sig - jag vet). Vi hade teori på gympan & vi fick kolla på massa såpor på egelskan (från öar - för att temat på international week är vatten - om om det betyder att vi får sitta och se på dåliga tv program på engelskan så sure!).
jag är ganska hungrig, inte spec ovanligt, menmen;). jag tror att the family ville se på film ikväll, så det blir nog vardagsrummet ikväll:).
peace and love
puss
w

söta nellie.                                                  mumms - varm choklad!

hanna                                hagaberg
hanna & jag.     hanna, jag & nellie
lunchen idag

hagaberg


Just nu så sitter jag vid hannas dator i hagaberg:). nellie ligger på golvet och inspekterar;).
söt bild på hanna tycker jag! just nu känns inte som bästa stunden att blogga, så jag ska nog inte skriva mer.
måste ju vara snäll mot hän<3!
pussar
w

sweet dreams


ska sova nu, men just nu så lyssnar jag på min favvo chris brown:). jag tycker att denna låten är gulligast!:)
har just duschat. blött:P. klockan står på 06:20 - zZZz. hemskt är det bästa ordet att beskriva situationen;).
imorgon så ska vi ta ut lhc/hv71 biljetterna:). LHC är dom bästa, heja heja heja klubben. vi ska på matchen måndagen på lovet, trevligt:). hoppas att mitt rum är färdigt på lovet, börjar tröttna på att allt är största röran och att väggen är totalt nerklottrad.
pussar
w


movie

Kom hem från jujutsun för en liten stund sen. Vi höll på med påk & dolk försvar.  De har fått för sig att vi ska ha en kväll då vi ska se på film & käka pizza - vilket faktiskt låter ganska soft:)
kollar lite på film just nu då:). rätt trevligt:D.
Veckan som kommer nu ska ju va International Week, hoppas att vi inte får några läxor, skulle vara ganska skönt med en paus i alla prov och presentationer. Temat är typ vatten så på matten ska vi hålla på men värsta jobbiga saken, vi kommer att skriva ner varje gång vi duschar, spolar, tvättar händerna & allt bara för att se hur mycket vatten vi gör av med varje dag... Kul!
peace & love
w


söndag

Efter frukosten & bygga om snacket med pappa så upptäckte jag att våra lite väl bra städerskor hade tvättat bort alla mina längd markeringar (ni vet hanna 11/6 2002 - 122 cm (eller nått), inte kul! skit också:(.  menmen.
Ska träna idag - jobbigt eftersom jag fortfarande är förkyld, men jag har inget annat val, eftersom jag redan har missat för många träningar.
ciao
w
 

sov sött


lyssnar på just nu:). jag gillar the all american rejects - fast jag tycker personligen att de e bättre på skiva;)
men ska sova nu - behöver  erkligen min efterlängtade skönhetssömn!
sweet dreams
w

food

Just nu ligger man i sängen och hostar. super nice asså. men snart så blire mat och nått att göra alltså.
nu ropar de nerifrån - så dax att dra.
w


slappar

Det finns inget på tv - vilket är ganska så tråkigt:p. det blir nog film snart tror jag:).
ska käka med mammsen & pappsen sen då, men de är ute och går nu:).
jag fattar inte hur man ska fixa egen design på bloggen:P.  jag är inte så duktig då detta;). någon som kan förklara för mig:)?
jag köpte lite doft ljus när jag va på ikea innan idag - innan ullan kom:).  så just nu så just nu doftar rummet gott :)
ligger i sängen & slappar, tven står på även om de inte är så kul;P.
        mina älsklingar<3

Lördag

Ullan har varit här idag & vi såg slutet på dirty dancing 2, sen så såg vi på step up 2 som är bra med:). Sen så glodde vi på lite gammla foton och så - vi flinade massa, de e ganska så kul:). Mysigt hade vi i varje fall:). Nyss så möblerade jag om datorn så att fetto tven får stå på skrovbordet också:).
intresting;)
ciao
 step up 2:)

fredag

idag så kom ullan, alex & ylvs hem till mig efter skolan:). vi såg på finding neverland & lagade mat:). Alex & ylvs stack vid åtta & ullan gick för 10 min sen:). vi såg på dirty dancing 2 (vi började typ vid 00:00 så ullan hann inte se hela) & vi är totalt betuttade i Javier - Diego Luna. Jag har sett filmen innan och så men samma sak igen;P. Han är så himmla het & charmig! Vi älskar honom asså!;P men ska nog sova nu, är super trött:). Godnatt:)                                                          

peace and love,


w


jag älskar filmen!


torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket. Skolan var som vanligt typ:)  vi höll på med vårat so projekt - riktigt proffsigt värre;) presentation imorgon:O.  Imorgon är det fredag - vilket är fett soffish:D. förra fredagen va ylvs, o & ullhamre hemma hos mig:D. davve snodde deras godis, så det vart maraton på gräsmattan;). sen så chattade vi lite med josef & inspekterade hans bror i webcam:). söta är dom!:), sen hade vi flamms krig:) & tjejorna terrade min vägg lite (lite mer kanske jag borde jag kanske säga... det börjar bli jobbigt att bo här;). skönt att bygga om snart:D!). 
då kom skolfotot också - det är ganska fult, men de var ingen nyhet:P. 
Idag så har jag shoppat lite:). ett svart linne & en nerread långärmad tröja på h&m, ett dyr shampoo från lee stafford & en röd jacka från stadium (jag fick den av pappa:D! - jag älskar dig, bäst!:D. eller jag ska nog betala halva eller nått;)) så jag är nöjd:D.
ciao!
peace and love
- w - walle
   
                                        

RSS 2.0