plugg

Nu har jag inte skrivit på aslänge, jag vet, men det är bara så himmla mycket just nu. Det är plugg, skola, mat, träna & sen har man inte så mycket tid över. Jag ska bli bättre på att uppdatera (för ylvas skull, haha).

Men just nu ska jag gå och lägga mig!
puss
w

the Aschan residence

Hejsan. Nu har jag inte skrivit här på riktigt länge, men jag har haft lite fullt upp faktiskt.

Skolan började igen i torsdags. Efter fredagens skola så gick Ullan, Hanna, Ylva, Elin & jag till Five tastes och åt pizza. Sen satt vi där och snackade i ungefär 2 timmar. Mysigt var det.

Igår så åt jag shopping buffé på ming med Mamma, Pappa & David. Sen var det dax för att åka till Ullan. Ylva, Hanna& jag åkte till Hemköp i stan & köpte mat till kvällen. Det blev Klyfftpotatis, potatis kroketter, tsatsiki & kyckling i sweetchili och vitlök. Vi borde bli proffs kockar, haha. Innan Elin kom över så gick Hanna, ylva, Ullan & jag igenom Ullans garderob. Hon har en hel del av Willes skjortor i hennes garderob också, som vi testate, haha, fina var vi! Hanna valde en av Willes skjortor som han hade växt ur, Jag valde en svart och strumpbyxor, Ylva satte på sig en kjol som klänning & Ullan hade stor T-shirt & strumpbyxor,

Vi kollade på film & larvade oss. Sen när vi skulle sova vart det tight. Vi skulle dela på två sängar på 5 personer. Trångt är nog det bästa ordet att beskriva det med!

Pappa åkte till Danmark för att jobba idag, så ikväll ska jag kolla på Arn med Mamma & david och äta kyckling och stickyrice.

Puss♥
w

repris

Jag kom nyss hem ifrån farmor. Nu ska jag måla mina naglar i färgen all eyes on me (knallrosa). Ikväll tänkte jag kolla på The day after tomorrow.

Igår så var det nyårsafton. Vi åt god mat - bland annat hemgjord pasta.


Jag gör farfalle♥

Vi åkte in till stan och kollade på fyverkerier vid klockan sex, sen så åkte vi hem och lagade mat.
Sen så kollade vi lite på en gammal bond film som gick på trean innan vi kollade på tolvslaget-programet. Sen var det att skåla i champagne & fyra av de stora raketerna.



Vid halv två skulle David lägga sig, men mamma, pappa & jag satt kvar i soffan och kollade på konserten för Nelson Mandela som slutade vid klockan tre. Sen läste jag en liten stund. Så jag somnade inte förens nån gång efter fyra. Så jag är lite trött just nu.

Nu ska jag fortsätta kolla på vänner♥.
Ciao!
w

It's a new year today

Hejsan läsare. Jag kom nyss upp ur badet. Nu kollar jag på ztv (eftersom jag inte har mtv eller the voice, buhu) och kelar med lillkatten.

Jag skriver mer lite senare, för jag ska till farmor på fika nu.
Ciao!
w

RSS 2.0