kännslan av lycka

Sorry för att jag inte har skrivit så  mycket här, men I guess när man har två bloggar blir man lite förvirrad - eller nått. Men men. Här sitter man i sängen på landet och halv sover. Det är disigt utanför fönstret, inte diret det jag vill se där. Jag vill ha får, kännslan av hopp som fyller luften när våren kommer. 'Kärlekens årstid' - det vet jag inte, mn något me våren är det allt. Jag menar, visst kan vinter vara mysigt, me för det mesta är det bara deprimerande med det kalla vädret. Men våren ger kännslan av frihet, och kännslan av lycka. Det är den årstiden jag väntar och längta så mycket efter. Jag skulle inte tro att jag är den ända som har plockat fram vårskorna och börjat kolla i affärena efter de perkekta vårkläderna.
Hörs senare
xoxo
Hanna

Tisdag

Hej alla där ute.
Jag är lite nybörjare på den här sidan, men med andra sidor råkar det inte vara fallet. Ja, min dator tar väll gaska stor tid av mitt 'liv'. Så här sitter jag och fipplar timmar in & timmar ut. Så varför inte testa detta med?
Idag har ja varit på lite lagom bra humör, så att jag fick ryck på Mr Mangu som gav mig hemläxa på ett 3 veckor gammal quiz gjorde väll inte direkt saken bättre (Ni ska veta att de läxor han ge tar MIST en timme). Han säger att om jag inge gör den läxan så får jag IG på mitt prov. Jag menar, komigen, han gav mig en läxa på ett 3 veckor gammalt quiz och säger att om jag inte gör den innan fredag får jag IG på mitt prov vi gjorde förra veckan. Shysst. NOT.
Jag har sovmorgon imorgon, så jag börjar 10:35. Så jag ska inte lägga mig riktigt än, men jag känner mig som en zombie just nu, så för sent ska det nog inte bli.  men just nu så attakerar Skorpan undr täcket, så man får akta sig så att man inte blir biten i tårna, så jag ska nog akta mig. En tålös zombie är ju allas högsta önskan att  stöta på.
Au revoir
Hanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0