shaking

Hej,
Kom precis hem från jujutsun, hade inte varit där på ungefär två veckor. Har ju varit sjuk.
Dagen började med att hämta upp Ullhamre på moppen och köra till skolan, efter lunchen var det so, sen beep test på gympan. Jag säger bara förkylning och paus från träningen är bästa lösningen! Kom i varje fall till nivå nio, så jag är nöjd.
Nu bultar det i hela kroppen efter träningen. Jag lyckades få Madeleines arm i bandage också, känns ju bra.
Ska snart duscha, sen blir det läsa i ett ufo gör entré av Jonas Gardell till svenskan imorgon.
Godnatt
Walle


cruisa

Hej läsare,
Idag så började dagen med skola, sen gick vi ett helt gäng till esspresso house och fikade, men var inte där så länge. Då åkte jag hem och pluggade lite matte, sen kollade jag posten och såg att jag hade fått mitt moppe-kort, yey!
Jag körde in till stan och gick upp till alex flat och pratade lite med Ylva och Alexandra, sen åkte jag hem igen. Då blev det god mat. Sen så hoppade bror och jag på moppen och körde massor runt kring i hjulsbro/ekholmen/Johannelund. Ahlgrens bilar från braskensbro, I like!
Nyss skrev jag färdigt engelska läxan. Nu kollar jag på Grey's Anatomy säsong ett.
Ciao
walle

weekend

Kort sammanfattning av helgen

Söndag
Dagen gick mest åt till att dega, plugga lite och läsa The Disreputable Story of Frankie Landau-Banks.

Lördag
Ylva och jag vaknade och kollade färdigt på tolken, sen kom Anton över för lite american pancakes:). Sen så följde han mig till bussen för att jag skulle ta tåget (eller snarare bussen som var istället för tåget) men jag gick fel eftersom de på rese sa åt mig att vänta på fel ställe, anyway missade jag bussen.
Då blev det fika med Henke, Johan och Anton istället, sen åkte jag ett senare tåg/buss till landet.

Fredag
Efter skolan åkte jag till johannelund för att hämta moppen för att köra upp, vilket gick bra, trots att snubben tvingade mig köra ut på brokindsleden och runt i hjulsbro, glad att jag inte krockade eller blev överkörd.
Sen kom Ylva hem till mi casa och vi hade en mysig kvällspromenad och sen såg vi på tolken.


ylva och jag på finfina bilder från i fredags.

pussar
walle


studiedag

Hola!
Om tio minuter ska jag springa ut genom ytterdörren för att ta bussen ner till stan. Jag kommer förmodligen behöva springa till bussen - som vanligt, för att jag är för senad - som vanligt.
Igår så tog Ullhamre, Eric och jag en sväng förbi international street market, vilket egentligen är ett ställe för utlänska personer att sälja massa skulla korvar och fula muggar. Dom har till och med vakter där på kvällen för att inte någon ska "sno" blommorna. Efter det blev det ett stop på McDonalds, yey!
Ullhamre och jag åkte hem till mig och hade det mysigt, vid halv ått åkte hon hem och då tog jag bussen in till stan - hem till alex. Fast hon var inte hemme, men det var såklart inneboende Oscarsson, Ylva & Ullan. What a suprice...
Jag och tjerna gick och köpte film och sen blev det mjölkjakt, and trust me, det är inte lätt att hitta mjölk inne i stan vid straxt innan tio. Så där sprang vi omkring i en halvtimme innan vi insåg att hemköp hade öppet....
Sen åkte jag hem så var bror och jag ensamma hemma. Jag och Anton hade litte msn-maraton. Båda gav upp vid klockan två. Skillnade är att jag har ingen skola idag, men det har han! skadeglädje är den sanna glädjen...
Så nu ska jag i varje fall ta bussen in till los town för att kolla efter konfta, men först ska man hem till alexs flat på st larsgatan!
Nu måste jag ta på snabb skorna och spring, fort!
Ciao
Walle

sleepyhead

Lite senare, lite tröttare, lite sämre humör.
Just nu känner jag att det smartaste vore att sova, men jag väntar på att Siri kanske ska ringa när Anne har pratat klart, hoppas att det blir snart så att hon hinner ringa, för det var länge sen vi pratade.

finfina bilder på mig & siri från i sommras

ha det så bra.
walle



it's a new day

Hej ni där ute,
Just nu sitter jag och snurrar på min röda stol och kollade nyss på Grey's Anatomy - inte för att jag inte redan har sett alla säsonger flera gånger. Just nu började Unga Mödrar, vilket enligt mig suger, så därför blir det NCIS istället.
Kom nyss hem från att ha gjort teori provet till moppen, lätt som en plätt, till min förvåning. Ylva var hemma hos mig och hjälpte mig nu i eftermiddags, kul hade vi, mycket skratt som vanligt! Innan idag så hade vi franska prov, vilket gick sådär, men so provet vg och mvgdelen var uppskuten till tisdag, så det behövde jag inte oroa mig för i varje fall.
Idag har varit en minst sagt speciell dag. Tummen upp!
Adios
Walle

the grass is greener where it rains

Bonjour,
Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Dagen började med frukost och sen plugga franska i en och en halv timme, och jag har kommit fram till en sak - franska är verkligen inte min grej. Eftersom både bror och jag var hemma och var sjuka idag så lagade jag lite lunch. Wookade nudlar är smarrigt.
Jag har städat rummet också, eftersom det vart stökigt värre efter filmkvällen med Ylva, Oscarsson, Anton, Henke, Eric & Andreas i fredags.
Imorgon så har vi franska och so prov, och som om inte det räcker och blir över så har jag även teoriprov till moppen efter skolan. Jippie!
Just nu så lyssnar jag på musik och ska plugga so - ekonomi snart. Dagens låtar är The End's Not Near - Band of Horses, Rain City - Turin Brakes & Eve, The Apple of my Eye - Bell X1.
Ser fram mot skolan imorgon.
Ciao!
walle

RSS 2.0