klistra

Känner att jag är för trött för att skriva om, så jag klipper och klistrar in från niobe.blogg.se (vilket är en trevlig blogg!) istället.

Hej nyfikna läsare, och ni andra.
Just nu så ligger jag i min soffa och lyssnar på musik. Dagens låt: Adele - Hometown glory.
Jag är allmänt trött och frusen. Dagens oorientering i vidingsjö blev en mintre katastrof. Efter att ha checkat av cirka 8 kontroller tappade ylva våra lappar och jag som var kartläsare fick lite problem att hitta stigen där de försvann. Så efter att ha sprungit runt fram och tillbaka över samma stig så ringde jag Rönnberg (jag jag fick skrämma några sjuor för att få dem att ge mig nummret eftersom lapparna var borta) och uppdaterade läget. Då fick vi 30 minuter extra men lyckades ta typ samma kontroller igen, så efter att jag och ylva sprang som galningar i timmar blir vi förmodligen ändå bara godkännda.
Efter detta så körde jag hem ylva till mig på min moppe och så lagade vi lunch. Jag måste erkänna det, jag må vara världens klumpigaste tjej, men jag kan åtmistonde laga mat. Alltid nått, right?
Sen var det dags för mitt badkar, så där låg vi och degade ett tag, sen var det på med fräsha kläder och köra in till stan för att fika med Oscarsson, Eric och Ulrika. Mysigt hade vi på vårat stammis ställe (EH - Espresso House). Ja vi är seriöst stammisar där. Större delen av veckan tar kaffesuger över.
Just nu så är jag grymt trött, men är glad att vi inte har så mycket denna veckan till skillnad från alla andra veckor. Dock så har jag träningsvärk från igår och en ett blåmärke och en bula MITT mellan mina ögonbryn efter att ha blivit sparkad över hela pannan. Ibland älskar jag kombinationen av att vara klumpig och att träna kampsport....
Godnatt
walle


picture perfect

Hey,
tänkte bara lite snabbt säga en sak: en bild säger mer än tusen ord.

fredag 25 september



Fredag 2 oktober

mer bilder kommer sen:)


RSS 2.0